Ενοικίαση Σκάφους

Διοργανώνονται όμορφες μικρές κρουαζιέρες με σημείο αφετηρίας και άφιξης το νησί της Κιμώλου. Ένας μοναδικός τρόπος για να ξεναγηθείτε στις πανέμορφες παραλίες των 2 νησιών, πολλές για τις οποίες είναι δύσκολη ή αδύνατη η πρόσβαση με άλλο τρόπο. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Κάντε μπάνιο σε απίθανα μέρη και απολαύστε τα καθαρά γαλανά νερά των Κυκλάδων.
Κάντε κράτηση τώρα.

Μικρές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρα γύρω από το νησί Πολύαιγος, διάρκεια 5 ώρες με 960 ευρώ (max 8 άτομα)
Κρουαζιέρα γύρω από το νησί Κίμωλος διάρκειας 5 ωρών με 1100(max 8 άτομα)

Οι διαδρομές και οι στάσεις μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες

Ενοικίαση Σκάφους Yacht

Υπάρχει διαθέσιμο ένα πανέμορφο σκάφος για έως 8 άτομα για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης μέσα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Ήλιος, θάλασσα και μόνο θετική ενέργεια με ονειρεμένο σκάφος. Επισκεφθείτε δια θαλάσσης τα όμορφα Κυκλαδίτικα νησιά και κάντε ονειρεμένες διακοπές. Την κοσμοπολίτικη Μύκονο και την υπέροχη Σαντορίνη, την πανέμορφη Μήλο, την τέλεια Σίφνο, την άγρια Σέριφο, την γραφική Τήνο, την ιδιαίτερη Φολέγανδρο, την φανταστική Νάξο και την μοναδική Σύρο. Εξερευνήστε την ωραία Κύθνο, την μοναδική Πάρο και την άγρια Πολύαιγο ή τέλος δείτε όλα τα Κυκλαδονήσια έως το Καλαμάκι ή το Λαύριο για την απόλυτη εμπειρία. Ζήστε μοναδικές στιγμές νοικιάζοντας σκάφος.
Κάντε κράτηση τώρα

Κίμωλος, Τιμές 2019

Διαδρομή

Απόσταση Διάρκεια
Κίμωλος – Καλαμάκι 92 μίλια
Κίμωλος – Λαύριο 72 μίλια
Κίμωλος – Σίφνος 16 μίλια
Κίμωλος – Κύθνος 51 μίλια
Κίμωλος – Μήλος 15 μίλια
Κίμωλος – Πολύαιγος 0,3μίλια
Κίμωλος – Σέριφος 22 μίλια
Κίμωλος – Πάρος 37 μίλια
Κίμωλος – Σύρος 56 μίλια
Κίμωλος – Φολέγανδρος 26 μίλια
Κίμωλος – Τήνος 62 μίλια
Κίμωλος – Νάξος 49 μίλια
Κίμωλος – Μύκονος 67 μίλια
Κίμωλος – Σαντορίνη 52 μίλια

Φόρμα Ενδιαφέροντος
Ενοικίαση Ταχύπλοων σκαφών

Προσφέρεται ενοικίαση μικρών ταχύπλοων σκαφών για θαλασσινές περιηγήσεις και εξερευνήσεις σε όποια παραλία επιθυμείτε. Αποκτήστε σήμερα την ελευθερία που επιθυμείτε για τις διακοπές σας και γνωρίστε από κοντά εξαιρετικά μέρη που δεν θα μπορούσατε να φθάσετε αλλιώς. Ζήστε την εμπειρία της θάλασσας, κάνοντας κράτηση τώρα.

Τα συγκεκριμένα σκάφη προσφέρουν τη δυνατότητα μιας θαλάσσιας απόδρασης – περιήγησης χωρίς την κατοχή διπλώματος ανακαλύπτοντας μέρη και παραλίες με δύσκολη ή αδύνατη πρόσβαση από στεριά, προσφέροντας ταυτόχρονα την ευχαρίστηση «οδηγήματος» στη θάλασσα.

Με εκπαίδευση μόνο 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδρομής σας, ξεκινάτε αμέσως το ταξίδι σας έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους σε διάφορες συνθήκες: πορεία, στάση και ελλιμενισμό.

Ξεκινάτε από το λιμάνι της Ψάθης και καταλήγετε σε αυτό.

Τιμές ενοικίασης:
Μάϊος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος 200 Ευρώ
Ιούλιος και Αύγουστος 250 Ευρώ

Οδηγός σκάφους (προαιρετικά): 100 Ευρώ

Το κόστος των καυσίμων δεν συμπεριλαμβάνεται στις ανωτέρω τιμές και αυτό υπολογίζεται μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής και την επιστροφή σας.
Το ποσό της Προκαταβολής & Εγγύησης ανέρχεται στα 600** Ευρώ (με πιστωτική κάρτα -ή χωρίς πιστωτική).

**Το ποσό της προκαταβολής -εγγύησης επιστρέφετε μετά την επιστροφή του σκάφους στον ντόκο αρτιμελώς.

Τα σκάφη είναι ασφαλισμένα με Μικτή ασφάλεια.