Ενοικίαση Αυτοκινήτων & Σκούτερ

Η εταιρία μας σας καλωσορίζει στο νησί της Κιμώλου!
Εξερευνήστε όλα τα αξιοθέατα και τις παραλίες της Κιμώλου με ενοικιαζόμενο όχημα. Αποκτήστε την ελευθερία που σας αξίζει σήμερα. Παραδίδουμε το όχημά της επιλογής σας στο λιμάνι, κατά την άφιξη σας στο νησί. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κάντε εγκαίρως την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ενημερώστε με λεπτομέρειες για την άφιξή σας ώστε να διασφαλίσετε την ενοικίαση σας σε περίπτωση που υπάρχει κάποια καθυστέρηση ή αλλαγή προγράμματος. Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα σε όποια κατηγορία αυτοκινήτου επιθυμείτε.

Φόρμα Ενδιαφέροντος


Το Opel Astra 1400cc αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μπορείτε να διαλέξετε το Opel Meriva Β 1400cc που είναι πιο ευρύχωρο και είναι κατάλληλο για πιο ηλικιωμένα άτομα  και άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς η πόρτα του ανοίγει αντίστροφα από τα άλλα αυτοκίνητα. Ενώ το Suzuki Jimny είναι για αυτούς που αγαπάνε την περιπέτεια και δεν θέλουν να περιορίζονται από το είδος του δρόμου…

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, ώστε το έμπειρο προσωπικό μας να βοηθήσει τα σχέδια διακοπών σας να πάνε ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει με ενοικίαση αυτοκινήτου ή σκούτερ στην Κίμωλο.

Τα οχήματα μας με αξιόπιστη ποιότητα και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές εγγυώνται μια εξαιρετική εξυπηρέτηση για μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη οδήγηση στο νησί μας.

Σας παρέχουμε:

• Πλήρης συντήρηση και συντήρηση
• Δωρεάν πρόσθετο πρόγραμμα οδήγησης
• Δωρεάν χάρτη του νησιού
• 24ωρη οδική βοήθεια
• Δωρεάν παράδοση και συλλογή